Skip to content

Proefkinderen

# 32 – 27 juli 2022

Juli hebben we bijna gehad, de zomer is toe aan zijn tweede helft. Tegen beter weten in nog een beetje proberen vast te houden van wat die eerste weken zo beloftenvol begon te groeien en te bloeien. Nog steeds komt de zon lekker vroeg op, ook al is dat niet meer zo brutaal rond vieren. Maar toch, zomer, vakantie –  we’re all goin’ on a summer holiday, no more workin’ for a week or two. Fun and laughter on a summer holiday. No more worries for me or you!

Leuke dingen doen. Met de kinderen en kleinkinderen bijvoorbeeld. Ook elkaar verhaaltjes vertellen. Zojuist een voorleesverhaal gemaakt. Leuk om de luisteraars daarin actief te betrekken. Daarom heb ik het verhaal maar half afgemaakt. Deel 1 dus.
Toen het eerste deel was voorgedragen, kwam de vraag ‘hoe moet het wat jou betreft verder gaan’. En ook: ‘hoe zou een schilderij over het verhaal eruit zien’.
Spannend, verrassend, vertederend waren de reacties. Op basis daarvan gaat het verhaal zijn vervolg krijgen. Download hieronder het eerste deel van ‘Kodiak en de circusberen’. Duur, in rustig voorleestempo: 15 minuten. Geschikt vanaf 2de helft basisschool.

Zin om mee te doen? Van harte welkom, maar reageer snel, want voor het eind van de maand is deel 2 op deze site te downloaden.

Reageren?  e-mail een bericht naar apub@hansarnoldy.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top