Skip to content

The Making Of

Een fascinerend proces om gedachten en ideeën te activeren. En die te arresteren door ze in te tikken of op te schrijven. Woorden schikken en herschikken. Die qua klank en tempo het gewenste ritme maken. Dissonanten mogen, syncopen moeten. Taal daagt uit, vraagt gestuurd, gekneed en gemasseerd te worden.

Eenmaal achter de computer kom je in een andere wereld, in de wereld van je verhaal, waarin alles mag en kan. Verslavend om daarin rond te kunnen stappen. Niet storen a.u.b.

 

Arnoldy Publishing

In 2021 heb ik mijn geschrijf een plek gegeven in een eenmansuitgeverijtje, ArnoldyPublishing. Vrijheid, blijheid: in wat ik schrijf, met hoeveel woorden, voor welke markt en in wat voor oplage. Baas over vorm en uitvoering, distributie, en wat niet meer. De lusten en uiteraard ook de lasten. Ik geniet ervan! Mijn publicaties, de inkomsten, de uitgaven en de verspreiding lopen via ArnoldyPublishing, waarbij ik waar nodig uiteraard een beroep doe op gespecialiseerde partijen. Hoe leuk is het weer om in je eigen winkeltje bezig te zijn! Schrijven, het is nooit klaar. Een fascinerende bezigheid. Mijn hemel, er is nog zo veel te doen!

Back To Top