Skip to content

Het vervolg

# 3330 juli 2022
Afgelopen week stond er op deze site een voorleesverhaaltje ‘Kodiak en de circusberen’. Althans, het eerste deel ervan. Het idee was om het geëerde publiek over het vervolg te laten mee fantaseren. Nou liep dat niet storm; er kwam maar een enkele reactie en die kon ik eigenlijk ook slecht inpassen. De inzenders zullen zien dat het verhaal bepaald een andere kant uit gaat. Niettemin bedankt. Leuk dat u meedeed. Als blijk van waardering zend ik u graag een exemplaar van ‘Het meisje met de paardenstaart‘. Wel nog even het verzendadres doorgeven aub.

Op het tekenfront bleef het geheel stil. De enige schilderwerken die het verhaal opleverde, waren van mijn eigen huiskamerpubliek. Met trotst toon ik ze hierboven. Alles bij elkaar een formule die toch niet zo is aangeslagen, al kan ik u deze in de familiekring van harte aanbevelen! Als het verhaal maar enig voorleesplezier heeft gegeven, daar gaat het om. Hetgeen ik u ook met het tweede deel toewens.
Download hieronder deel 2 van ‘Kodiak en de circusberen’. Duur, in rustig voorleestempo: 22 minuten. Geschikt vanaf 2de helft basisschool.

Voor zover u nog vakantie toelacht, en trouwens ook zonder dat, wens ik u een fijn vervolg van de zomer. Met veel voorlezen, en uiteraard ook zelf lekker lezen. Ik weet nog wel een titel!

Reageren?  e-mail een bericht naar apub@hansarnoldy.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top